Esztergom környéki kinológiai egyesület

Tagfelvétel:

A tagfelvételhez kérjük kitölteni a belépési nyilatkozatot, amit ITT tölthet le.
 
A nyilatkozatot az ekke2500@gmail.com e-mail címre kell elküldeni, megjelölve, hogy a tagságot MEOESZ szövetségi tagkártyával kéri-e vagy anélkül,  csak az EKKE tagja kíván lenni. Az ennek megfelelő összeget bankszámlánkra kérjük átutalni.
Bankszámlaszám:
EKKE  50420874-10005635

Tagdij:

*MEOESZ szövetségi tagkártyával: 12.000-Ft/ év 
* Szövetségi tagkártya nélkül: 6000-Ft/év
A tagsági díj minden év január 1-től december 31-ig időpontra vonatkozik. Tört év nem fizethető.
 
Szövetségi tagkártya nélküli tagsági viszonyt azoknak javasoljuk, akik már tagjai valamely fajtaklubnak és ott váltottak ki szövetségi tagkártyát. így azzal jogosultak minden MEOESZ rendezvényen és szolgáltatás esetében a kedvezményes díj fizetésére.
Aki nem rendelkezik MEOESZ szövetségi tagkártyával és csak az esztergomi szervezetben kíván tag lenni,  az csak a mi saját rendezvényeinken és szolgáltatásaink esetében vehet igénybe kedvezményes díjat, de a MEOESZ hivatalos  díjainál pld. tulajdonos átírás, kiállítási nevezés (ide értendő az esztergomi CAC kiállítás is) stb. a teljes összegek kell, hogy fizesse, ami általában a kedvezményes díj duplája !
 
A tagdíj befizetésről számlát állítunk ki, amit elektronikus formában küldünk el, illetve, ha szövetségi tagkártyát is kért, azt is elküldjük e-mailben.  Ha a befizetéstől számított 5 munkanapon belül nem kap számlát és/vagy tagkártyát, kérjük jelezze felénk e-mailben a hiányt!
 

Átírás:

A kutya  törzskönyvének átíratását kényelmesen intézheti Esztergomban, anélkül, hogy ezért Budapestre kellene utaznia. Ez történhet kutya vásárlásakor,  vagy tenyésztők esetében maga a tenyésztő is átírathatja akár az egész almot az új gazdák nevére, a saját  tagsági jogán,  a tagoknak járó kedvezményes díjjal – fajtától függetlenül.
 
Az eredeti  törzskönyvet és a kitöltött    “TULAJDONJOG-VÁLTOZÁS ÁTVEZETÉSI KÉRELEM” űrlapot leadhatja az egyesület címén: 2509. Wesselényi u.7. kihelyezett postaládába bedobva, vagy ugyanerre a címre ajánlott küldeményként postázva. Kérjük, hogy a telefonszámát és címét mindenképpen írja bele, hogy az átírás elkészültekor értesíteni tudjuk. A kész törzskönyvet egyeztetett időpontban személyesen lehet ugyanitt átvenni, de az is lehetséges, hogy aktivistánk elviszi Önhöz.
Ha személyesen szeretné leadni az átírandó törzskönyvet a fenti címen, kérjük, hogy telefonon egyeztessen időpontot Szalai Ádámmal: 06209145549
A kérelem benyújtásával egy időben az átírási díjat át kell utalni az EKKE bankszámlájára.
 

Átírási díj:

MEOESZ szövetségi tagkártyával:  5000-Ft
Tagkártya nélkül: 10.000-Ft
 
TULAJDONJOG-VÁLTOZÁS ÁTVEZETÉSI KÉRELEM űrlap letölthető ITT 
 
Call Now Button